Szabadfőiskolai kurzus

A 2019/2020-as tanévtől kezdődően megújult formában szabadfőiskolai kurzust indítunk, szemeszterenként egy-egy alkalommal.

A képzést nemcsak végzett hallgatóink, hanem a tágabb érdeklődői kör igényeit is figyelembe véve alakítottuk ki. Az előadásokat nyitottá szeretnénk tenni Biatorbágy város lakói számára is, ahol 2015 óta működünk.

Olyan témák kerülnek a szabadfőiskolai kurzus programjába, amelyek kiegészítő jellegűek a főiskolai tanulmányok során szerzett ismeretekhez képest, valamint jelenlegi és volt hallgatóinknál szélesebb kör részéről is érdeklődésre tarthatnak számot. Örülünk, ha a szabadfőiskolai kurzus egész napját velünk töltik az érdeklődők, de természetesen csak egy-egy előadáson is lehetséges a részvétel.

Minden egyes előadás után lehetőséget biztosítunk a témához kapcsolódó kérdések felvetésére. Az előadók törekszenek arra, hogy – az igényesség érvényesítése mellett – közérthető módon tárják témájukat a hallgatóság elé.

A kurzuson való részvétel ingyenes, felvételi vizsga nincs.

A kurzusok regisztráció nélkül is látogathatók, azonban ha értesülni szeretne programjainkról, kiadványainkról, töltse ki és a sola@sola.hu email címre küldje el az ITT letölthető regisztrációs lapot.

Programfelelős

Dr. Vankó Zsuzsanna

Dokumentumok

Tovább a felvételi tájékoztató oldalra