Impresszum

Teológiai szakfolyóirat
XXI. évfolyam • ISSN 1585-9614

Kiadja a Spalding Alapítvány
2051 Biatorbágy, Füzes u. 83/A • Tel./fax: 06-23/820-830
Szerkesztők: Holló Péter, Kiss Andrea, M. Környei Éva, Nagy Sándor, Nagy Viktória
Szakmai lektorok: dr. Prancz Zoltán, dr. Vankó Zsuzsanna
Felelős kiadó: az alapítvány kuratóriumának elnöke
Megjelenik évente háromszor

Előfizethető és a régebbi lapszámok megvásárolhatók a kiadó címén,
vagy az alábbi elérhetőségeken: 06-20/806-4450, spalding@spalding.hu
Előfizetési díj: 1850 Ft/év+1500 Ft postaköltség

Az írott tartalmak a szerzők szellemi tulajdonát képezik, engedély nélküli felhasználásuk jogi következményekkel jár.

A honlapon fellelhető teljes tartalom a Spalding Alapítvány szellemi tulajdona és szerzői jogvédelem alá tartozik. A kiadó minden jogot fenntart a honlap másolásával és terjesztésével kapcsolatban.

Cikkeink egyeztetés után vehetők át teljes terjedelmükben, forrásmegjelölésként élő linkkel.  

A honlap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A honlap tartalmának szolgáltatásként való továbbfelhasználása csak a kiadó előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a honlap bármely részének feldolgozása és értékesítése. A honlap egyes felületeinek egyes részeit is csak a kiadó írásos engedélyével szabad újraközvetíteni.

A weblapon található információk közzétételéhez, másolásához a működtetők beleegyezése szükséges. Ilyen esetekben forrásként fel kell tüntetni a Sola Scriptura folyóirat vagy a https://sola.hu/folyoirat/ címeket!

A honlap tartalmának szerzői joga a Spalding Alapítványt illeti meg (kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik – akkor annak megfelelően kell eljárni).

Olvasóink szabadon olvashatnak bármilyen, oldalainkon megjelent információt, későbbi megtekintés és értelmezés céljából bármit letölthetnek vagy lementhetnek számítógépeikre. Másoknak is szabadon megmutathatnak bármilyen információt és cikket, bármit kinyomtathatnak és azt a forrás megjelölésével felhasználhatják.

https://sola.hu/folyoirat/ oldalról származó információk kereskedelmi célú felhasználása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése előtt kérje a Spalding Alapítvány engedélyét.

https://sola.hu/folyoirat/-on megjelenő anyagaink utánközléséhez kizárólag a következő feltételekkel járulunk hozzá:

  • Csak a kérdéses cikk bevezetője és első bekezdése vehető át, ami alatt a https://sola.hu/folyoirat/megfelelő cikkére mutató és az odajutást lehetővé tevő élő linket kell elhelyezni.
  • Szerző feltüntetése: https://sola.hu/folyoirat/és az adott írás szerzőjének neve.
  • Képek csak abban az esetben vehetőek át, ha azok a Spalding Alapítvány tulajdonában vannak, de akkor is csak külön egyeztetés után.
  • Nyomtatott kiadványban való megjelentetés esetén a cikkek utánközlését illetően kérjük, minden alkalommal kérjen engedélyt, és egyeztessen velünk a részleteket illetően.