2020.
március 12.

Tájékoztató veszélyhelyzet kapcsán bevezetett intézkedésekről

Tisztelt Hallgatóink!

A Kormány által 2020. március 11-én elrendelt veszélyhelyzetre, valamint az Innovációs és Technológiai Minisztérium felsőoktatásért felelős államtitkárának utasítására tekintettel intézményünk az alábbi intézkedéseket hozta:

  • 2020. március 12. és 13-ra a főiskola rektora oktatási szünetet, a március 16. és 22. közti időszakra tavaszi szünetet rendelt el.
  • A főiskola március 23-tól visszavonásig mind a levelező, mind a nappali munkarenden távoktatási módszerekkel történő oktatásra áll át, melynek részleteiről néhány napon belül adunk tájékoztatást.
  • A fentiek értelmében a főiskola minden konzultációs oktatási alkalma és rendezvénye (így a teológia alapszak nappali tagozatos tanórái, a levelező tagozat március 22-ei és április 19-ei konzultációs napja, a szakirányú továbbképzés április 5-ei konzultációs napja, az április 5-ei szabadfőiskolai kurzus, illetve nagy valószínűséggel az április 23-ra meghirdetett éves konferencia) elmarad.
  • Felhívjuk figyelmét, hogy a mai naptól a hallgatók nem látogathatják az intézményt, oda ügyintézés céljából sem léphetnek be!
  • A hallgatói ügyintézés visszavonásig kizárólag elektronikus úton és telefonon történik. A Tanulmányi Osztály e-mailen (sola@sola.hu) folyamatosan, telefonon (06/20-379-62-60) az alábbi időpontokban  érhető el:

Hétfő: 9.00-12.00

Kedd: 9.00-11.00

Szerda: 12.00-16.00

Csütörtök: 9.00-11.00

  • A magyarországi lakóhellyel rendelkező kollégistáknak március 13-ig el kell hagyniuk a diákszállót, és haza kell térniük. Azok a hallgatók, akiknek lakhatása másként nem megoldott, rektori engedéllyel a kollégiumban maradhatnak. Esetükben felhívjuk a figyelmet a higiéniai szabályok fokozott betartására. Amennyiben közülük bárki betegség jeleit tapasztalja magán, haladéktalanul köteles a kollégiumvezetőt telefonon értesíteni és a korábbi felhívásokban részletezett protokoll szerint eljárni.

Kérjük hallgatóinkat, hogy ne utazzanak külföldre és lehetőség szerint lakhelyükön tartózkodjanak!

A változásokról, szükséges intézkedésekről folyamatosan tájékoztatjuk Önöket, ezért kérjük, hogy figyeljék e-mailjeiket és a főiskola honlapján közzétett híreket.

Üdvözlettel:

A főiskola vezetése

Biatorbágy, 2020. március 12.

Vissza az összes hírhez